onsdag 25 mars 2009

Våfflor

Y&G serverade våfflor idag när jag kom och hämtade O. De stod ute i solen och lagade våfflorna. Pingisbordet blev ett stort serveringsbord med hemlagad björnbärssylt, grädde, kanel?, kaffe, te, varmchocklad m.m. Så skulle det vara varje dag, en kopp te och en kaka och lite småprat med de andra föräldrana.
Hur många känner sina barns alla dagiskompisars föräldrar?

3 kommentarer:

  1. Det låter supermysigt!!!

    Hittat till din blogg för första gången och sitter här och ler för mig själv. Härlig läsning!

    //Linda

    SvaraRadera
  2. Men O går väl hos dagmamma? Lättare då ju så du fuskar! ;) Jag "känner" en av L's dagispolares mammor men väldigt ytligt. Vi bor nära varann och så men lär inte börja umgås. Hon är nog 15 år äldre än jag. Inget fel med det iofs!

    Skulle lätt haft L hos dagmamma men på Kungsholmen är de utrotade så den gubben gick inte tyvärr. Gick själv hos dagmamma och det var så mysigt. L's dagis är iofs toppen men jag var ledsen innan hon började att alternativet dagmamma inte fanns.

    Det är inte en ur & skurdagmamma hon går hos? Har en kompis som bor i Ä-ö och hennes barn går hos en sån. Har förstått att det är gott om dagmammor där dock, najs.

    Har du fått nån koll på mandarinerna/clementinerna på jobbet? I'm dying to know!

    SvaraRadera
  3. Det är inget Ur och skur men man skulle nästan kunna tro det för de är ute jämt. Det kramar träd och får lära sig vad man kan ät i skogen. De bygger kojor och dansar runt julgrannen i mars. Dagmamman består av både mamman och pappan i familjen. Vet du vilka de är?

    Här finns det gott om dagmammor. och jättestora dagisar.

    SvaraRadera